L’IES Els Ports enceta el curs amb 8 grups i 12 alumnes menys

comarquesnord.cat . Morella . dilluns, 10 de setembre de 2018 .
Etiquetes: , ,

L’Institut d’Ensenyament Secundari Els Ports de Morella ha començat el curs aquest dilluns amb una jornada de tutories i presentacions del professorat als alumnes. Un curs 2018-2019 en el que el centre manté una estructura molt similar a la de l’exercici anterior, encara que ha baixat un poc el nombre d’alumnes.

Inici del curs amb normalitat a l’IES Els Ports

“L’institut compta amb 8 grups i 12 alumnes menys”, apunta nord · la televisió comarcal
. SECCIÓ: Vídeos

 

El que no ha canviat a l’IES Els Ports és el nombre de professors. El curs comença amb quasi tota el planter de professorat, si bé encara falta rebre alguna nova incorporació a les properes jornades.

Després de la jornada de presentacions de dilluns, les classes comencen aquest dimarts ja amb total normalitat i amb l’horari lectiu d’aquest nou curs 2018-2019.

L’IES Els Ports de Morella compta amb un total de 8 grups d’alumnes amb els quatre cursos de l’ESO i els dos de Batxillerat. L’alumnat ha tornat amb ganes per al nou curs que acaba de començar i que s’extendrà fins al proper mes de juny.

Després de mes de dos mesos de vacances i amb un mes d’Agost frenètic a Morella amb els Bous de Sant Roc i el Sexenni, rematat el passat cap de setmana amb la 762 edició de la Fira de Morella, les aules de l’IES Els Ports s’obrin per iniciar un nou curs i poc a poc anar tornant a la normalitat.

Més informació: | |