El sector turístic fa balanç d’una gran campanya d’estiu i avança bones previsions per a la tardor

comarquesnord.cat . Morella . dimecres, 19 de setembre de 2018 .
Etiquetes: ,

Amb la fi de la Fira Agrícola i Ramadera es pot dir que a Morella finalitza l’estiu. Els xiquets tornen a l’escola, els estudiants marxen cap a Castelló i també s’acaba la temporada turística. Enguany, la campanya estival ha sigut excepcionalment bona, superant totes les previsions.

Amb el Sexenni com a principal atractiu de l’estiu, a Morella s’ha registrat un augment dels visitants en comparació amb altres anys sexennals, sent aquesta una festa transversal que ha portat visitants de molts de perfils diferents. “L’estiu ha sigut intens. Han passat milers de persones. Superem altres Sexennis quant a quantitat de visitants.” Declarava la treballadora de l’oficina de turisme Clara Ferrer.

Tot i que la part més forta ja ha passat, encara s’estan registrant bones xifres de visitants al nostre territori. La climatologia està acompanyant i grans festivitats de territoris veïns també afecten el flux de visitants.

Les dades amb les quals es compta actualment i les previsions a curt i mitjà termini parlen d’una molt bona salut del sector turístic. Una de les claus del bon moment que travessa és que el visitant ve durant tot l’any. “Morella no se centra en un mes a l’estiu, a diferència d’altres grans destins pròxims, al llarg de tot l’any hi ha moltes activitats i el visitant es diversifica” segons Clara Ferrer. A curt termini s’espera que els dos ponts que venen al mes d’octubre siguen molt bons a causa de les bones dates en les quals estan programats i al que s’espera que siga encara una bona situació climàtica.

Després de dos anys d’absència pareix que aquesta tardor tornarem a tindre bolets. La cerca micològica és un dels grans atractius de Morella a la tardor.

Amb un gran estiu a l’esquena, la tardor turística a Morella es presenta molt bé.

Més informació: |