Una dona apunyala fins a 16 vegades al seu ex-marit a La Mata

comarquesnord.cat . La Mata . dimecres, 19 de setembre de 2018 . 1 comentari
Etiquetes:

La Mata segueix commocionada pels fets succeïts aquest matí. Una veïna de la localitat, de 51 anys, presumptament ha apunyalat, fins a 16 vegades al seu ex-marit, de 65. Una altra veïna, del mateix carrer major de La Mata ha estat qui, en adonar-se’n del que passava, ha avisat a la Guàrdia Civil i als serveis mèdics.

Segons relaten els veïns, en les últimes setmanes la relació de la parella havia empitjorat fins a tal punt que ell va demanar una ordre d’allunyament que li va ser concedida. Els Ports Radio cadena SER ha pogut saber que ha estat la mateixa víctima la que ha demanat, a veus, auxili als veïns, tirant les claus per la balconada perquè poguessin accedir a l’habitatge a socórrer-lo. Immediatament aquests han cridat als serveis mèdics de urgència i a la Guàrdia Civil. Mentre el ferit ha estat traslladat a l’Hospital General de Castelló, la dona era detinguda per la Guàrdia Civil de Morella per homicidi en grau de temptativa.

A hores d’ara tot apunta que, malgrat la gravetat de les ferides, la vida de la víctima no corre perill.

Més informació:

1 comentari

  1. Mª Consuelo Perez enllaç al seu comentari

    Como presidenta del Grup de Dones de Morella,
    condenamos esta agresión y deseamos que este señor se recupere de sus heridas tanto fisicas como siquicas que produce la violencia de genero la ejerza quien la ejerza, sera fuertemente condenada y rechazada por todas las mujeres que pedimos la igualdad y los medios para terminar con esta lacra social.