Morella torna a demanar les brigades per emergències mediambientals

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 21 de setembre de 2018 .
Etiquetes:

L’Ajuntament de Morella ha tornat a demanar les brigades de mitigació d’incendis mediambientals. Aquest cos de treball realitza tasques de manutenció dels montes i espais naturals de la localitat per deixar netes les zones properes als nuclis urbans i evitar així l’aparició de focs o incendis forestals.

A causa del bon treball realitzat la darrera vegada que es va comptar amb aquesta brigada, enguany es tornarà a comptar amb aquest servei. Els interessats en formar-ne part han d’estar inscrits al SERVEF abans del 2 d’octubre.

«S’ha donat la possibilitat de poder tornar a demanar aquestes brigades i creiem que és una bona opció ja que entre les pedanies i algunes zones molt boscoses hi ha moments que la brigada municipal no arriba a cobrir tot el terme», apunta Rafa Pallarés, regidor del camp. Els incendis forestals són una de les majors preocupacions del medi rural. La prevenció és la millor forma de procedir per evitar-los i la tasca que porten a terme les brigades mediambientals és fonamental en aquest sentit. S’espera que la brigada mediambiental pugui començar a treballar a finals del mes d’octubre.

Altres municipis de la comarca dels Ports, com per exemple, Cinctorres i Forcall, també han sol·licitat aquest servei que ve donat pel programa Emerger.

Més informació: