La dona que va apunyalar al seu ex-marit a La Mata, a presó

comarquesnord.cat . Vinaròs . dilluns, 24 de setembre de 2018 .
Etiquetes: ,

El Jutjat d’instrucció número 1 de Vinaròs ha ordenat, aquest cap de setmana, presó provisional comunicada sense fiança per a la dona que, dimecres passat, ja apunyalar repetides vegades a la seua parella a La Mata. La jutja li imputa a la investigada un delit de temptativa d’homicidi i un altre per no respectar l’ordre d’allunyament que se li havia imposat a penes dos dies avanç. La dona, al jutjat, s’ha acollit al seu dret a no declarar.

. La Mata, commocionada
Els fets van ocórrer el dimecres 19 de setembre. Una veïna de la localitat, de 51 anys apunyalava, fins a 16 vegades, al seu ex-marit, de 65. Una altra veïna, del mateix carrer major de La Mata ha estat qui, en adonar-se’n del que passava, ha avisat a la Guàrdia Civil i als serveis mèdics.

Segons relataven els veïns, en les últimes setmanes la relació de la parella havia empitjorat fins a tal punt que ell va demanar una ordre d’allunyament que li va ser concedida. Els Ports Ràdio·cadena SER ha pogut saber que va estar la mateixa víctima la que havia demanat, a veus, auxili als veïns, tirant les claus per la balconada perquè poguessin accedir a l’habitatge a socórrer-lo. Immediatament aquests avisaven als serveis mèdics de urgència i a la Guàrdia Civil. Mentre el ferit era traslladat a l’Hospital General de Castelló i la dona era detinguda per la Guàrdia Civil de Morella per homicidi en grau de temptativa.

Més informació: |