Comença la Universitat per a majors de la UJI als Ports

comarquesnord.cat . Morella . dilluns, 1 d'octubre de 2018 .
Etiquetes: , ,

La Universitat per a Majors a la seu dels Ports ja ha tornat a començar el curs. La primera classe s’ha dut a terme a Morella i ha coincidit amb l’1 d’octubre, quan es celebra el dia internacional de la Gent Gran. Un curs en el que hi ha noves incorporacions i alumnes de més pobles. “Tenim cinc nous alumnes a les classes i a més, guanyem un municipi més. Ja som gent de La Todolella, Vilafranca, Morella i Forcall. A més, animo a tots aquells que tinguen ganes a que se passen per l’Ajuntament a demanar informació per a la matrícula”, apunta Malú Blasco, regidora de benestar social.

El primer dia sempre és un moment de retrobament després de l’aturada de l’estiu. Tant nous com antics alumnes comencen amb ganes el curs que es desenvoluparà de manera habitual alternant classes entre Vilafranca i Morella que seran de quatre a set de la vesprada. La Universitat Jaume I de Castelló és qui posa a disposició dels alumnes dels Ports els professors. I per enguany, ja ho tenen tot preparat: història, psicologia, i com a novetat, medi ambient i geografia. “El curs comptarà amb les assigantures tradicionals com història, psicologia, les classes de coral i de noves tecnologies però enguany hem introduït unes assignatures que fan referència al medi ambient i a la geografia”, apunta Pili Escuder, coordinadora de la Universitat per a Majors. Les assignatures les escullen els alumnes que han participat al curs, d’aquesta manera en acabar les classes des de coordinació ja poden organitzar com es desenvoluparà el curs.

L’objectiu d’aquestes classes és poder donar la oportunitat a persones majors de 55 anys a formar-se. I és que tal com diu la dita: «el saber no ocupa lugar».

Més informació: | |