Les Jornades per a la recuperació del patrimoni local es centren en “La Carrasqueta” a La Mata

comarquesnord.cat . La Mata . diumenge, 14 d'octubre de 2018 .
Etiquetes:

La Mata acollia aquest cap de setmana les II jornades de restauració popular del patrimoni local. Uns treballs de condicionament i millora de l’entorn que es van centrar en el terme de La Carrasqueta. Una jornada completa per als veïns i veïnes de La Mata, que començava amb una caminada fins a La Carrasqueta, on es reprendrien els treballs de neteja d’aquest espai.

«L’any passat es va fer una trobada ja similar i la resposta va ser molt bona. Estem contents perquè així fem un poc de germanor i cuidem el nostre entorn que ens van comunicar uns tècnics de patrimoni que La Carrasqueta estava en molt mal estat i ara, entre tots, en aquestes jornades ens dividim la feina i la netegem, la podem i, en definitiva, la reviscolem», comenta l’organitzador Javi Montserrat.

Amb aquests treballs de desbrossament es pretén millorar l’aspecte de l’entorn del terme de La Mata, així com cuidar la seua vegetació com és el cas de La Carrasqueta. Un dia on els veïns i veïnes de La Mata van passar en germanor i que un any més van ajudar a millorar l’aspecte de l’espai de La Carrasquesta amb aquestes jornades de restauració popular del patrimoni local.

Més informació: