Emergències avisa de pluges intenses als Ports i el Maestrat

comarquesnord.cat . València . dimarts, 16 d'octubre de 2018 .
Etiquetes:

A partir del dijous, 18 d’octubre, s’inicia un episodi de pluges intenses, com a conseqüència d’una DANA (Depressió Aïllada a Nivells Alts) que afectarà a la Comunitat Valenciana i que s’allargarà durant diversos dies, segons informa el Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat Valenciana.

Aquest episodi es caracteritzarà per la persistència i extensió de les precipitacions arribant en alguns casos a quantitats acumulades importants, sobretot a les comarques dels Ports i el Maestrat.

Des de l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències es recomana als municipis i organismes amb competències que mantinguen la necessària atenció i seguiment de tots els avisos que emeta durant aquests dies el Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat amb la finalitat d’activar amb antel·lació els seus protocols d’actuació i establir les pertinents mesures preventives en els seus respectius àmbits.

S’aconsella extremar la precaució en aquells municipis amb risc alt o mig d’inundacions, especialment en les proximitats de rius i barrancs.

Més informació: