Comença una nova edició del programa Elles Trien

comarquesnord.cat . València . dimecres, 24 d'octubre de 2018 .
Etiquetes: , ,

Ha començat la segona fase del projecte “Elles Trien” d’Assemblea de Cooperació per la Pau. En aquesta ocasió Xelo Pérez, presidenta de grup de dones dels Ports, ha participat aquest mes d’octubre, en el nou intercanvi plantejat pel programa de la ONGD.

En aquesta edició participen representants de dones i joves de les comarques dels Ports i el Maestrat que intercanvien experiències amb col·lectius de Tunísia amb l’objectiu d’apropar-se a la cooperació i teixir xarxes entre les organitzacions de dones tunisianes i les valencianes. Durant l’intercanvi, les tres representants d’organitzacions valencianes van poder visitar centres per a la protecció de les dones víctimes de violència, una associació que assessora les dones tunisianes en qüestions polítiques per tal d’incrementar la seua participació pública i que té com a objectiu fomentar la igualtat.

Mentre que les dones d’ací van presentar els plans d’igualtat de Castelló i de Morella i el protocol d’actuació contra les agressions masclistes que han treballat en els últims mesos les associacions de Vilafranca.

Més informació: | |