“Vilafranca Espai de Comerç” presenta la campanya de Nadal

comarquesnord.cat . Vilafranca . divendres, 30 de novembre de 2018 .
Etiquetes: ,

L’associació comercial ‘Vilafranca Espai de Comerç’ presentava la nova campanya per als Nadals 2018, que enguany torna novament a canviar de format i que es centrarà en el sorteig de diferents lots de productes preparats pels establiments adherits. Els clients trobaran a les tendes les butlletes per participar en aquest sorteig en el que es comptarà amb una important representació dels productes que es poden trobar als comerços de Vilafranca.

L’acte servia també per fer balanç de la campanya del Nadal 2017 amb la venda d’un mocador solidari per part de l’associació comercial de Vilafranca i que ha estat oberta durant tot l’any. ‘Vilafranca Plastic Free’ servia per contribuir a l’eliminació de les bosses de plàstic a les tendes i els seus beneficiaris eren destinats a la investigació contra el càncer.

La vilafranquina Alba Loras, biòloga de l’Hospital ‘La Fé’ de València i membre de l’equip investigador del càncer de pròstata amb tècniques no invasives, feia un repàs de les investigacions realitzades amb contribucions com les fetes per Vilafranca Espai de Comerç.

A més, el treball realitzat per l’equip d’investigadors de l’Hospital ‘La Fé’ ha estat presentat en un important Congrés realitzat a nivell nacional on s’ha valorat molt positivament els avanços en la matèria.

‘Vilafranca Espai de Comerç’ dona per encetada amb aquest acte a la Casa Social la campanya comercial d’aquestos Nadals. A la il·luminació del municipi als seus carrers principals s’unirà la dels comerços vilafranquins que col·locaran l’arbre nadalenc de fusta que ja ha estat present als darrers anys, a més de les llums a l’entrada dels establiments.

Més informació: |