La meteorologia impulsa turísticament el pont de desembre

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 7 de desembre de 2018 .

L’afluència turística a Morella als primers dies d’aquest llarg cap de setmana de desembre està sent molt bona i s’espera que continue així fins a diumenge. Certament per a molt, en cas de comptar amb pont en la jornada de divendres es presenta un cap de setmana de quatre dies amb molt bones previsions en el cas d’un municipi del potencial turístic de Morella. A més sembla que per als propers dies s’espera que l’oratge continue acompanyant.

En aquest darrer trimestre de l’any es compta amb diferents dies festius que segons com cauen, contribueixen a formar caps de setmana llargs. Així va ser al mes d’octubre, també amb motiu de Tots Sants i ara per a la Constitució i la Immaculada.

El moviment de turistes a Morella no es centra exclusivament a determinades èpoques de l’any, sino que es compta amb afluència durant els 12 mesos. Això sí, aquest tipus de cap de setmana ajuden a que encara vinga més gent al municipi.

A més, els Nadals estan molt a prop i les previsions apunten a que els allotjaments de Turisme Rural estan plens per a Cap d’Any i que a hores d’ara potser ja difícil trobar places per a aquestos dies.

Ens trobem a la mitat del pont de la Constitució i per ara el moviment de gent a Morella està sent considerable. Tot indica que el registre turístic que deixarà aquest cap de setmana serà important, segons les dades amb les que treballa l’Oficina de Turisme.