Forcall enceta el Nadal amb la seua fireta

comarquesnord.cat . Forcall . 10 de desembre de 2018 .
Etiquetes:

Ja fa anys que els veïns de Forcall donen la benvinguda al hivern amb La fireta de Nadal. És una cita organitzada per l’Associació “La Forca” i altres col·laboradors del poble que, un any més, ha comptat amb molta participació, omplint el pavelló vell amb paradetes, tallers i molta música i diversió amb l’actuació de “Els Rockin Xics”.

La temporada nadalenca s’obre a Forcall amb la ja consolidada vesprada de la Fireta de Nadal. Molts veïns s’apropen a veure les paradetes i comprar algun article de decoració nadalenc i, molts xiquets es sumen als tallers que s’organitzen per fer manualitats, també amb motius nadalenques. Activitats i paradetes a les quals s’apunten els mateixos veïns ja que és una mostra de productes molt esperada al poble. «Per fer passar el fred hivernal d’aquest mes de desembre preparem berenar amb xocolata calenta per a tots els que vulguen col·laborar i així paguem l’actuació musical. A més, estem molt contents amb la participació de la gent de Forcall i de localitats veïnes que s’apropen a comprar alguna coseta o simplement a passejar i veure l’ambient», apunta Susanna Gil, membre de la junta de l’associació “La Forca”.

Articles de decoració i manualitats, a més de música, han estat els principals elements de la fireta de Nadal a Forcall, a la qual han participat més d’un centenar de veïns de la localitat.

Més informació: