Cinctorres ultima els preparatius del Jardí Botànic

comarquesnord.cat . Cinctorres . 20 de desembre de 2018 .
Etiquetes:

Els alumnes del taller d’ocupació de Cinctorres es troben realitzant els darrers treballs per acabar el Jardí Botànic de la localitat. Aquest és un projecte ambiciós que dóna com a resultat un espai únic per a l’esplai i el descans a disposició tant de veïns com de visitants.

Entre els dos tallers d’ocupació amb els que ha comptat el poble de Cinctorres s’ha pogut donar forma a aquest jardí botànic. A més d’aquest projecte, els alumnes han fet altres treballs a poblacions com Forcall o Vilafranca.

Aquest Jardí Botànic compta amb diversos espais tant per a l’esplai com per a fer exercici, a més d’una gran biodiversitat.

La part botànica d’aquest espai té molta importància, ja que s’ha fet un esforç per incloure un gran nombre de plantes diferents. S’està treballant per poder comptar amb un professional dedicat al manteniment del jardí i s’espera que aquest puga complementar l’oferta cultural i turística de la localitat.

En poquets dies el Jardí Botànic de Cinctorres estarà llest perquè els veïns i visitants de la localitat el puguen gaudir.

Més informació: