Millores als jardins de l’avinguda del Llosar

comarquesnord.cat . Vilafranca . 20 de desembre de 2018 .
Etiquetes:

L’Ajuntament de Vilafranca està duent a terme a les darreres jornades una sèrie de millores als jardins de l’Avinguda del Llosar, continuant amb aquestes obres després d’alguns treballs que ja es van realitzar anteriorment. Aquesta obra, arriba gràcies a un conveni amb el Consorci de Residus, degut a que ha segut cedit un terreny a l’antic abocador per al tractament de les matèries orgàniques.

Una petita part d’aquesta ajuda de 30.000 euros es destina a una campanya mediambiental i la part principal a l’actuació als jardins de l’Avinguda del Llosar de la que s’encarrega una empresa local i que s’espera puga estar acabada a les properes setmanes.

A banda de les qüestions referents a les obres a l’Avinguda del Llosar, també s’ha explicat dese del consistori vilafranquí el procediment de tractament de la matèria orgànica a l’antic abocador i s’està comptant ja amb contenidors marrons a determinats establiments de Vilafranca.

Amb aquesta millora l’Ajuntament de Vilafranca continuarà amb la modernització d’aquestos trams ajardinats del centre del municipi. A la illeta s’ha instal·lat també reg automàtic i al tram en el que es treball actualment es continua el disseny que es va establir ja a les anterior actuacions.

Més informació: