Concert de nadales amb la Rondalla de Morella

comarquesnord.cat . Vilafranca . 22 de desembre de 2018 .
Etiquetes:

La Rondalla de Morella ha ofert el seu Concert de Nadal, celebrat al Teatre Municipal i amb una bona presència de públic que no es va voler perdre aquest nou recital de la formació. En aquesta ocasió, la Rondalla presentava un variat repertori de Nadales, en el que no van faltar les composicions fetes per morellans com Paco García o Jesús Palos. I com no, el Bienvenido a Nuestros Valles, composició anònima americana i amb gran tradició a Morella.

‘El Tamborilero’, Adeste Fideles, ‘En un Portal’ o ‘Des del Cel canten els àngels’ van ser algunes de les nadales oferides per la Rondalla de Morella en aquest concert, fixe tots els anys al calendari cultural del Nadal.

Son moltes les actuacions de la Rondalla de Morella durant l’any i es realitzen assajos totes les setmanes per tal de preparar les diferents actuacions que tenen lloc per part d’aquesta formació que va complir fa poc els seus 25 anys d’història.

La Rondalla de Morella convidava al públic assistent al Teatre Municipal a cantar nadales en aquesta actuació, especialment les que son més típiques i tradicionals al municipi.

Per finalitzar l’actuació, la Rondalla de Morella interpretava la coneguda ‘Marxa Radetzky’, composada per l’austríac Johan Strauss (pare) l’any 1848 i que és tot un referent musical en les celebracions del Nou Any.

Amb el públic demanant un altra cançò després de la despedida final, Ivana Chiva va cantar una jota aragonesa.

La Rondalla de Morella amb aquesta actuació sempre tant esperada, dessitjava els Nadals i un Feliç Any 2019 a veïns i visitants en aquesta època de l’any tant emotiva i especial.

Més informació: