Set projectes reben les ajudes del 0,7% de l’ajuntament de Morella

comarquesnord.cat . Morella . 27 de desembre de 2018 .
Etiquetes:

Morella aporta un pressupost total de 17.000 euros i reafirma, un any més, el seu compromís amb les persones més desafortunades. D’aquesta manera, el 0,7% del pressupost municipal del 2018 s’ha repartit entre els projectes solidaris de set ONG.

Així, Youcanyolé treballa aportant material mèdic i hospitalització a Kènia, Mans Unides amb la Formació Professional a Burkina Faso, la Fundación Vicente Ferrer amb millores educatives a l’Índia, ASOL treballa amb els drets de la salut a la primera infància, Delwende amb la construcció d’un centre mèdic a Togo, l’Assemblea de cooperació per la Pau treballa per la millora de la situació laboral de les dones a Tunísia i la Creu Roja amb la millora de pràctiques agrícoles a Burkina Faso. Aquestes són les entitats i projectes amb les quals s’ha col·laborat aquest 2018.

La regidora de Benestar Social, Malú Blasco, destaca “la solidaritat que les morellanes i els morellans han demostrat durant molts anys, ja que participen activament en totes les campanyes que es realitzen a la ciutat”. L’edil ha comentat que “destinar el 0,7% del pressupost municipal és un esforç que realitzem cada any per ajudar a les persones més desfavorides i col·laborar amb aquells projectes solidaris i persones que treballen dia a dia per a fer un món millor”. Malú ha recalcat que “estem contents de poder aportar i ajudar un poc més als diferents projectes solidaris”.

Morella manté des de fa anys l’aportació del 0,7% del pressupost municipal a causes benèfiques i és una de les poques poblacions que s’implica cada any amb aquestes. La ciutat preten continuar amb aquesta iniciativa durant molts anys i ajudar de forma contínua a les ONG perquè continuen amb la seua activitat.

Més informació: