Morella presenta les XVI Jornades de la Trufa al Centre de Turisme de Castelló

comarquesnord.cat . Castelló . 15 de gener de 2019 .
Etiquetes:

Les XVI Jornades de la Trufa Morella-Els Ports s’han presentat avui al Centre de Turisme de Castelló. Així, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, el regidor de Turisme, Jorge García, i la presidenta de l’Associació d’Empresaris de Morella i Comarca (ASETMICO) han explicat les diferents activitats que engloben aquestes jornades. A més, han participat en aquest acte el Director d’Estratègia Territorial Turística de Generalitat Valenciana, Josep Gisbert, i el Diputat de Turisme de Castelló, Andrés Martínez.

Les XVI Jornades de la Trufa s’allargaran des del 25 de gener fins al 10 de març amb diferents activitats gastronòmiques com degustacions, tallers i showcookings centrades en el diamant negre dels Ports. A més, aquestes engloben també el festival gastro-literari Morella Negra com la Trufa els dies 22, 23 i 24 de febrer.

Jorge ha destacat que “aquesta edició de les Jornades de la Trufa destaca per tindre fins a sis showcookings i altres degustacions per a donar a conéixer aquest producte característic de la nostra comarca”. A més, l’edil ha comentat que “aquestes jornades han arrelat a Morella i compleixen la seua 16a edició amb activitats que compten amb molta participació tant per part del gremi de la restauració com el públic general”. Finalment, ha explicat que “el festival gastro-literari Morella Negra com la Trufa també millora cada any amb les xerrades, presentacions i taules redones sobre novel·la negra, combinades amb les degustacions del diamant negre dels Ports”.

En aquesta edició de les Jornades de la Trufa participaran El Faixero de Cinctorres, Restaurante-Pizzeria Lola, Mesón del Pastor, Casa Roque, Cardenal Ram, Vinatea i La Fonda Moreno de Morella, L’Escudella i La Taverna del Forn de Vilafranca i el Palau dels Ossets de Forcall.

Més informació: