El Xert goleja a un Cinctorrà sense opcions a Les Forques

comarquesnord.cat . Els Ports . diumenge, 20 de gener de 2019 .

Clara derrota per al CE Cinctorrà al camp del Xert, segon classificat a la lliga de 2ª Regional. Un partit en el que al primer periode, el Cinctorrà va intentar plantar cara al seu rival, que és el conjunt més golejador de la categoria. El Xert inaugurava el marcador amb l’1 a 0 al minut 27 i abans del descans arribava el 2-0 per als xertolins, marcat al minut 34. El Cinctorrà buscava la porteria contrària sense èxit i acabava la primera part amb el 2-0 per al Xert.

A la segona part, el Xert aconseguia el 3-0 al minut 48, que liquidava el partit i el 4-0 arribava al minut 52. El Cinctorrà, poc després aconseguia marcar el seu únic gol per mediació d’Aurás al minut 56 que significava el 4-1. Però el Xert no va baixar la seua intensitat i acabaria golejant al Cinctorrà ja que el 5-1 arribava de penal al minut 58 i el 6-1 al minut 68. Ja a les acaballes del partit l’equip de Xert aconseguia marcar el definitiu 7-1 al camp de Les Forques.

. CE XERT -7- CE CINCTORRÀ -1-

. Alineació CE Cinctorrà: Javier, Rubén Ripollés, Jorge, David, Agustín, Marc Pitarch, Sergio, David Martí, Aurás, Joan i Christian Ortí. També van jugar Marco, Joaquín i Santi.

. GOLS: 1-0 min. 27; 2-0 min. 34; 3-0 min. 48; 4-0 min. 52; 4-1 min. 56 Aurás;
5-1 min. 58 (p.); 6-1 min. 67; 7-1 min. 86