Com Sona L’Eso tornarà a comptar amb L’IES Els Ports

comarquesnord.cat . Morella . dimecres, 23 de gener de 2019 .
Etiquetes: ,

L’Institut Els Ports de Morella torna a participar, un any més, en el projecte COM SONA L’ESO. La notícia que hem conegut recentment és que dues alumnes d’este centre han estat seleccionades com a vocalistes de l’espectacle que enguany acollirà Castalla. Són Candela Escorihuela i Gemma Morralla que van haver de passar les proves a Benicàssim fa uns dies. Tot el grup de L’Ies Els Ports assatjarà de valent baix la direcció del professor de música David López, però elles, a més, hauran de baixar als assajos obligatoris de febrer, març i maig, per trobar-se amb la resta de vocalistes que conformaran el grup Seients Buits.

El projecte Com Sona l’Eso és com una trobada anual d’alumnes i professorat de música d’instituts de secundària públics que, al llarg de quatre dies, conviuen per dur a terme un gran repte musical que han treballat prèviament a les aules de música. Aquest repte és la realització d’un concert conjunt: al voltant de 1000 alumnes d’edats entre 12 i 17 anys juntament amb el seu professorat actuant junts. La regla d’or de les Trobades és la següent: tot l’alumnat, independentment de la seua formació musical, participa en el concert.

Com Sona l’Eso és un projecte nascut l’any 2000 amb l’entusiasme d’alguns professors i professores de música valencians que exercien la seua tasca docent al País Valencià, Catalunya i les Illes Balears. Aquest entusiasme els va espentar a unir les propostes que treballaven en l’aula per a donar a conéixer tot el que es podia aconseguir amb alumnes de qualsevol condició social, cultural i de nivell acadèmic amb el comú denominador d’una matèria a la qual, sovint, se li minva importància: la música.

Com Sona l’Eso ja ha passat per Ontinyent, Vandellós , l’Hospìtalet de l’Infant, Torrent, Gandesa, Aielo de Malferit, Palma de mallorca, Benicàssim, Barcelona, Carcaixent, Dénia, l’Amettla de Mar, Morella, Sant Carles de la Ràpita, Cocentaina, Torroella de Montgrí-l’Estartit, Xàbia, València, i enguany la seu serà Castella.

Més informació: |