El cartell de l’Aplec dels Ports es presenta a Castelló coincidint amb la Magdalena

comarquesnord.cat . Castelló . dissabte, 25 de març de 2019 .
Etiquetes: ,

L’organització de Aplec d’Herbers ha començat algunes de les seues activitats a la festa de la Magdalena, a Castelló, per donar-la a conèixer i fer difusió. Entre els actes, hi ha la Presentació del Cartell de l’Aplec, el concurs de Morra o l’actuació de disjokeis.

Adrià Serret, des de l’organització, explica que “la idea va ser d’intentar aproximar a la gent de Castelló la propaganda de l’Aplec… un punt de trobada perquè tota la gent se trobare, no?”. Segons Serret, hi ha molts actes programats del Pro Aplec d’Herbers a Castelló en el marc de les Festes de la Magdalena. “La veritat que no mos esperàvem que vinguera tanta gent…i ara de cara a les 9 o les 10 de la nit ja plegarem i a seguir la festa”.

En l’acte de la Presentació del Cartell de l’Aplec d’Herbers, que s’ha celebrat a la Colla El Rogle, Serret explica que la guanyadora del disseny de cartell és a una xica de Morella. A més, diu que ja estan a la venda les samarretes i també els gots.

Adrià Serret, Organització Pro Aplec d’Herbers, assegura que la pròxima festa serà el dissabte 20 d’abril, dia del Pro Aplec que farem a Herbers… en els pròxims dies ja traurem les notícies”.

Un altre acte de l’Aplec, ha estat el Campionat de Morra, en el qual han participat vint parelles. El concurs ha estat bastant concorregut i ha comptat amb participants de La Ràpita o Morella entre d’altres indrets. Un concurs que, any rere any, fa acte de presència en tots els Aplecs.

A més, hi ha un acte programat pel dia 1 de juny. Es tracta d’un Campionat Autonòmic de Morra que tindrà lloc en el pròxim Pro Aplec a Castell de Cabres.

El balanç de la jornada ha sigut molt positiu. Segons Serret, hi ha molta gent, tant d’Els Ports, de l’Alt Maestrat, Baix Maestrat, Terol i ha estat un èxit. La festa, després de tots els actes, ha continuat al ritme que pertoca.

Més informació: |