“Des d’EducAcció fem propostes per a totes les edats educatives”

nord · la televisió comarcal . 28 de març de 2019 .
Etiquetes: , ,

El Col·legi Públic Blasc d’Alagó i l’Institut d’Ensenyament Secundari de Vilafranca preparen per al dissabte 13 d’abril la quarta edició del Congrés ‘Educacció’. Una cita educativa per a mestres i professors de gran transcendència pel nivell dels ponents que participen i la importància pels temes que es tracten al mateix. L’edició d’enguany incorporarà novetats si bé tindrà un desenvolupament semblant al de l’any passat durant la jornada de dissabte.

Novament el Congrés Educacció de Vilafranca ha preparat un important cartell de ponències per al 13 d’abril, de les quals dues d’elles es celebraran durant el matí i la tercera per la vesprada, a càrrec de Loli García i al voltant del futur potencial dels alumnes, oberta també a pares i mares.

Les habituals comunicacions que es realitzen al marc del Congrés Educacció si que comptaran enguany amb variacions respecte a la manera habitual de desenvolupar-les en altres edicions.

El Congrés Educacció va ampliant cada any el seu nombre de places donat el gran interès que desperta dins de la comunitat educativa. Certament es compta ara amb més inscripcions que places, si bé s’espera poder resoldre favorablement aquesta qüestió. Per fer possible el Congrés Educacció, l’organització formada per l’Escola i l’Institut de Vilafranca es compta amb diferents col·laboracions importants en l’àmbit municipal i també en l’educatiu.

Poc a poc, tot s’està posant a punt per a la quarta edició del Congrés Educacció que ja te garantida a hores d’ara l’èxit absolut de participants per al dissabte 13 d’abril, data escollida enguany per a la seua celebració.

Més informació: | |