L’edició d’enguany de l’Early Music Morella es presenta aquest dimecres a Castelló

comarquesnord.cat . Castelló . dimarts, 2 d'abril de 2019 .
Etiquetes: , , ,

L’Early Music Morella, Acadèmia i Festival Internacional de Música Medieval i Renaixentista, que organitza l’Associació Cultural Comes, presentarà aquest dimecres a les 11 del matí la vuitena edició a la Universitat Jaume I, concretament a la Llotja del Cànem, situada al carrer Cavallers, 1. Aquest esdeveniment promou l’accés a una formació d’excel·lència en el patrimoni musical antic que impartiran prestigiosos músics i ponents amb conferències, activitats i nombrosos concerts que se celebraran a Morella del 19 al 25 de juliol.

La taula de la presentació estarà integrada per Carmen Lázaro, vicerectora de Cultura i Relacions Institucionals de la Universitat Jaume I; Alfonso Ribes, delegat del Institut Valencià de Cultura a Castelló; Rhamsés Ripollés, alcalde de Morella, i Carles Magraner, director artístic de Early Music Morella. A més, l’acte comptarà amb la presència de diverses personalitats de la cultura i la política.

En aquesta edició i sota el títol “Els Borja, una família, un temps, una llegenda” s’aprofundeix en la música que s’interpretava en el Renaixement, època en la qual aquesta influent família valenciana posseïa un gran poder. Calixt III i Alejandro VI ser papes, i de Lucrecia, filla d’aquest últim, es commemoren els 500 anys de la seva mort (1480-1519).

Més informació: | | |