Espemo renova el conveni de col·laboració amb l’Ajuntament

comarquesnord.cat . Morella . dimecres, 3 d'abril de 2019 .
Etiquetes:

L’Ajuntament de Morella i la Societat Esportiva ESPEMO han signat dos convenis de col·laboració: un és una continuació del que ja tenien, que se signa anualment i en el qual l’Ajuntament cedeix les instal·lacions a la societat esportiva. L’altre és el de la 2a edició de l’Open Boulder Jeans Track Morella, que tindrà lloc els dies 18 i 19 de maig.

La regidora ha agraït a ESPEMO totes les activitats que fan com per exemple la caminada que han organitzat per a Pasqua, a la qual, la regidora anima a la gent a participar.

Des d’ESPEMO, Jaume Segura explica què la 2a edició de l’Open Bouler “es tracta d’una competició que utilitza les característiques i emplaçaments de la ciutat per a practicar l’escalada en parets i blocs, ja siguen interiors o exteriors. N’hi haurà per a tots els gustos i totes les dificultats”. Jaume ha agraït la col·laboracio a l’Ajuntament de Morella, Jeans Track, Pinturlars i Petzl, que han fet possible la continuació d’aquest projecte.

Segons les previsions, el nombre de participants serà superior al del l’any passat i, per tant, es comptarà amb les zones d’escalada anteriors i se’n sumaran de noves.

Per tant, l’Ajuntament de Morella i la societat esportiva ESPEMO, treballen junts per a oferir més activitats a tots aquells que s’atrevisquen.

Més informació: