L’escola de Morella aprèn dels misteris dels rats penats

nord · la televisió comarcal . 21 de maig 2019 .
Etiquetes: , ,

Alumnes del col·legi públic Mare de Déu de Vallivana han participat en una activitat relacionada amb els rats penats impulsada per la Cooperativa ‘La Pastora’. A la mateixa, els alumnes han instal·lat amb la col·laboració de la Brigada d’Obres de l’Ajuntament de Morella diferents nius o refugis a zones de pinada del Passeig de l’Alameda. Una activitat d’educació ambiental amb la que conèixer a aquestos animals un tant misteriosos i formar-se mitjançant els projectes APS.

Cal destacar que s’han instal·lat dos tipos de refugis de fusta per als rats penats. Uns en forma més plana i altres en forma de caseta. Un fet que està en funció de les diferents espècies de rats penats.

En aquesta activitat al voltant del projecte d’Aprenentatge i Serveis (APS) els alumnes han utilitzat el quadern per anotar totes les indicacions que els membres de la Cooperativa ‘La Pastora’ els anaven donant, a banda de la ubicació dels refugis o per a fer posteriorment un seguiment visual que pugue determinar si els rats penats utilitzen o no aquestes caixes instal·lades als pins del Passeig de l’Alameda.

Més informació: | |