El PSPV-PSOE tornarà a governar la Diputació després de 24 anys

comarquesnord.cat . Castelló . de dilluns, 27 de maig 2019 .
Etiquetes: , , , , ,

El secretari general del PSPV-PSOE a la província de Castelló, el morellà Ernest Blanch, ha mostrat durant la nit electoral la seua satisfacció per la victòria del Partit Socialista en les eleccions municipals i europees a la província de Castelló. L’ajustat resultat fruit del repartiment dels partits judicials de la província ha provocat la incertesa de PSPV i PSOE fins bona part de la nit. Finalment, els socialistes s’han fet amb l’ens provincial per una ajustada victòria, però hauran de tindre el suport de Compromís.

Durant la seva intervenció, Blanch ha dit que “la gent de la província de Castelló ho ha tornat a fer, ha parlat i ha dit clarament que vol uns pobles i unes ciutats més justes, on hi hagi oportunitats de futur i no es deixi a ningú enrere”. I per això “hem tornat a pintar de roig les urnes”.

Blanch ha dit que “només puc dir gràcies, gràcies a les alcaldesses i als alcaldes, als quals ja ho eren i als quals ara tindran l’honor de ser-ho”. “Gràcies als qui poden accedir als governs de les seves localitats si les negociacions són positives”. “I gràcies especialment als qui ho han intentat, per tenir el valor de voler servir al seu poble, la qual cosa ja és una victòria. L’èxit no ha arribat avui, però arribarà”

Blanch també ha volgut donar les gràcies pel treball realitzat als militants, càrrecs del partit, als activistes, als amics i “a totes aquelles persones que han cregut en nosaltres i han ajudat en aquesta campanya”. A tots ells li ha dit que “aquesta victòria, que és de la gent, també és vostra”. “Han estat molts dies d’esforç, de caminar tota la província, de conèixer les preocupacions de la gent, i les seves esperances”. Blanch ha celebrat que “siguem el primer partit de la província “i que “hem guanyat la Diputació després de 24 anys”. Per “fi tenim una diputació socialista i d’esquerres”.

Perquè “la gent ha demostrat que vol un canvi, que vol omplir de llum el que fins ara estava ple de foscor. I això és el que farem; tal com vaig prometre durant la campanya, obrirem les finestres perquè entre aire nou”. “Obrirem les finestres perquè entre aire nou i perquè entre el diàleg a una casa que també necessita noves idees i propostes, i portar el progrés a tots els nostres pobles i ciutats, per a escoltar-los”.

El secretari general ha dit que “fa 24 anys que la Diputació no pensa a tot el món, que no està al servei del poble, perquè l’ha estat al servei dels quals la dirigeixen”. I ha tingut un record per a l’últim president, Francisco Solsona, i per als portaveus que el PSPV-PSOE ha tingut en tots aquests anys: Ximo Puig, Enrique Navarro, Francesc Colomer, José Benlloch, Toni Lorenzo i Santi Pérez. D’ells ha destacat que han treballat per a fer una Diputació més progressista en unes condicions molt difícils, fent front a la màfia, l’arbitrarietat, el clientelisme i la corrupció que l’ha representat.

Més informació: | | | | |