Ernest Blanch anuncia que abans que acabe la setmana hi haurà una proposta per a Diputació

comarquesnord.cat . Castelló . dimarts, 28 de maig de 2019 .
Etiquetes: , , , ,

El secretari general del PSPV-PSOE a la província de Castelló, Ernest Blanch, ha manifestat que “abans que acabe la present setmana l’Executiva Provincial elevarà una proposta a la Comissió Executiva Federal sobre la futura composició del Grup Socialista en la Diputació”. Per a això, està parlant amb els càrrecs orgànics, alcaldes i portaveus de tot el territori, amb l’objectiu final d’elaborar el millor equip possible per a gestionar la Diputació durant els 4 pròxims anys”.

Ho ha dit al final de l’últim ple ordinari de la Diputació en el present mandat, al qual ha assistit com a públic al costat del diputada nacional i integrant de la Comissió Executiva Federal, Susana Ros, i el diputat en el Congrés, Germán Renau. També li ha acompanyat la senadora, Ana Edo, i la sotssecretària provincial, Ruth Sanz.

Blanch ha manifestat que “hem vingut per a obrir les finestres, perquè entre aire fresc en la institució, per a fer una Diputació dels pobles, que estiga més pròxima a la gent”.

Sobre possibles aliances, el secretari general ha assenyalat que “l’ecosistema natural del Partit Socialista és estar a gust amb els pactes i tractar de fer un pacte amb Compromís”, i ha recordat que “els acords que es van fer en 2015 han anat bé” i que “la ciutadania ha respost bé”.

No obstant això, ha posat de manifest que “l’aritmètica que s’ha produït en la Diputació és la que és” i que “el Partit Socialista no ha establit un cordó sanitari a cap força política”. Per tant, “com no som partit sectari, estem oberts a parlar amb tothom i, arribat el cas, a governar en solitari, ja que ens movem en l’àmbit de l’administració local, on també pot governar en minoria la llista més votada”.
El secretari general dels socialistes ha assenyalat que “de moment no s’ha iniciat cap mena de contacte amb altres forces polítiques”.

Més informació: | | | |