Fins al 12 de juny, Morella obre la matrícula de l’Escola d’Estiu

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 28 de maig de 2019 .
Etiquetes: , , , ,

L’Escola d’Estiu de Morella obre el termini de matrícules, el qual acaba el 12 de juny. D’aquesta manera, l’escola començarà el 25 de juny, els i les alumnes es poden matricular per setmanes i s’acabarà el 26 de juliol. Així, aquest es tracta d’un servei que permet conciliar la vida familiar i laboral durant el mes de juliol, període de vacances escolars.

La regidora d’Educació, Judit García, ha destacat que “aquest servei és molt important perquè els xiquets i xiquetes de Morella tinguen activitats durant els mesos de vacances”. D’aquesta manera, els diferents espais municipals estan disponibles per a fer activitats variades. Judit també ha comentat que “es tracta de donar un servei perquè les famílies puguen conciliar la vida laboral amb la familiar”. A més, “aquest servei és molt important perquè els xiquets i xiquetes continuen el seu aprenentatge durant els mesos de vacances”.

L’Escola d’Estiu està molt consolidada a Morella on tots els anys compta amb desenes d’alumnes que es matriculen per setmanes. D’aquesta manera, el nombre d’alumnes varia cada setmana. L’alumnat s’ho passa molt bé i aprèn, ja que s’organitzen dies temàtics perquè es divertisquen i facen noves activitats.

D’altra banda, fa uns anys que s’ha afegit l’Esplai d’Esport i Anglés destinat a un públic major. Aquest servei està consolidant-se cada any i pretén seguir amb l’aprenentatge d’idiomes durant l’estiu i practicar esport durant aquestos mesos de vacances. Aquests dos serveis faciliten la conciliació laboral dels pares i mares, ja que permet que els xiquets i xiquetes tinguen el seu espai d’educació i diversió durant les vacances escolars.

. Ofertes de treball per a l’estiu
La ciutat de Morella es prepara per a l’estiu i oferta diferents llocs de treball per a cobrir els serveis característics d’aquesta temporada de vacances. D’aquesta manera, l’Escola d’Estiu necessita tres monitors o monitores amb formació superior en educació. A més, també s’ha obert el termini per a presentar els projectes de gestió de la Piscina Municipal de Morella. Així, a través de la pàgina web del CISE (www.morella.net/cise) i presentar les ofertes abans del 7 de juny.

Més informació: | | | |