Herbers, incomunicat per telèfon tant fix com mòbil

comarquesnord.cat . Herbers . dilluns, 10 de juny de 2019 . 1 comentari
Etiquetes: ,

Des de ahir diumenge, 9 de juny, per la vesprada, fins a hores d’ara “seguim sense telèfon fix i sense cobertura a la localitat d’Herbers. Només hi ha xarxa de l’empresa Movistar, les altres empreses no donen servei. A banda, el servei de telefonia mòbil està preparat per a molts pocs usuaris connectats a la vegada, això vol dir, que en dies de festa o trobada al poble costa un 5 minuts enviar un email o 15 minuts descarregar una imatge de Whattsapp”, denuncien des de la Comissió Organitzadora de l’Aplec dels Ports.

En menys de 50 dies arribarà a la localitat l’Aplec dels Ports, amb una afluència d’uns 5000 visitants i des de l’organització “hem sol·licitat l’ampliació del servei per als dies d’Aplec, però no hem tingut resposta afirmativa. L’organització ens comunicarem amb walkie-talkies, però que passaria si hi ha una emergència mèdica i no funcionen els telèfons per a avisar el servei mèdic? Aquí demanaríem responsabilitats: Ajuntament, Organització Aplec, Administracions o empreses telefòniques?”.

La mateixa comissió explica com “Fa poc més d’un any va rribar a Herbers la xarxa 2G, i ara per ara, parlar de 3G és impensable (imaginat 4G), les empreses subministradores no volen sentir a parlar de donar aquest servei amb tant poc benefici”.

Més informació: |

1 comentari

  1. Felip Vilalta Segura enllaç al seu comentari

    Els responsables son la Diputacio de Castello i la Generalitat Valenciana, que no tenen cap respecte pels ciutadans que viuen als pobles petits del interior, (aixo que els impostos si que els i reclamen cuan toque igualment que als ciutadans de poblacions grans que tenen tots els serveis)
    Segur que el metro de Valencia els transports publics de Castello son defisitaris, pero funcionen.
    Pos si internet a Herbes es deficitari, que socupin els politics de que sigue rentable,
    No son la gent que encara aguanten, que els pobles segueixen vius, els responsables deque no siguen rentables una infraestructura com es INTERNET, nia daltres he???? Pero ara toque INTERNET
    GENT DE LA COMARCA DELS PORTS NO USQUEDEU QUIETS, DENUNCIEU A TOT ARREU, I BEN FORT. com els politics ustenen abandonats de la resta de ciutadans, aveure si entre tots els fem surti els colors, i conseguim alguna cosa.
    ANIMS I ENDABAN

    FELIP