Un tram del vial principal de Vilafranca bolcarà l’aigua de pluja al col·lector

comarquesnord.cat . Vilafranca . dijous, 4 de juny de 2019 .
Etiquetes:

Ja es troben molt avançats a Vilafranca els treballs de construcció del nou col·lector d’aigües que van des del carrer Independència fins a l’estació depuradora en el cas de les residuals i al Barranc de la Fos. Dins d’aquesta important obra a Vilafranca, s’està realitzant una actuació a un tram de l’Avinguda de Castelló per a que les aigües de la pluja puguen anar a parar al nou col·lector. Es tracta de la zona que es veia sempre afectada per les inundacions. Uns treballs molt visuals, ja que s’estan realitzant al carrer més transitat del poble i que son necessaris per solventar aquest històric problema.

De les obres del col·lector s’encarrega una empresa diferent a la que està realitzant el treball a l’Avinguda de Castelló. Cal destacar que aquest vial, juntament amb l’Avinguda del Llosar conformen la travessia de la CV-15 per Vilafranca i l’obra l’està realitzant l’empresa encarregada del manteniment d’aquesta carretera autonòmica.

Els treballs serviran a més per arreplegar aigües de tota la zona on es troba ubicada la Plaça de Bous o el Centre de Salut. S’espera que en uns pocs dies els treballs a l’Avinguda de Castelló estiguen acabats.

Les inundacions a l’Avinguda Castelló i als barris Francolí i carrer Independència han estat un autèntic maldecap per a veïns i veïnes als darrers anys. Les tronades estivals quasi sempre han estat les encarregades d’ocasionar-les. S’espera que aquesta faraònica obra de construcció del nou col·lector solucione definitivament el problema.

S’ha de circular amb molta precaució en aquest tram de l’Avinguda de Castelló, des del creuament amb el carrer Sant Josep fins al carrer Colom. Els treballs continuen i només es pot transitar per un dels carrils en aquesta zona del casc urbà de Vilafranca.

Més informació: