Les empreses ja poden presentar-se per a instal.lar l’energia geotèrmica al poliesportiu de Morella


Etiquetes:


__________________________
comarquesnord.cat, Morella
dimecres, 16 de desembre de 2009

Les empreses interessades ja poden presentar les seves ofertes per portar endavant la instal·lació d’energia geotèrmica en el Centre Lúdic i Esportiu Jaume I. Les bases que regeixen el concurs de l’obra han sortit ja publicades en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.

Amb la implantació d’esta nova tècnica, s’aconseguirà un important estalvi d’energia. L’energia geotèrmica és una nova tècnica d’estalvi energètic que basa el seu funcionament en l’aprofitament de la calor interna del planeta en una tècnica ja s’ha empleat en vàries cases de particular en Morella. Amb les instal·lacions d’este tipus d’energia i d’altres mesures que també s’adoptaran, es disminuirà la despesa energètica en els sistemes de climatització, ventilació, en la temperatura de l’aigua de les dutxes o en la zona de piscines.

L’obra té un pressupost de 150.000 euros i estarà finançada pel Pla Confiança de la Generalitat Valenciana. Els requisits que valoraran a l’hora d’escollir l’empresa van ser aprovats en el ple de novembre. Aquestos tindran en compte les millores tècniques al projecte, l’experiència en este tipus de construccions, els llocs de treball que es crearan, el termini d’execució i la memòria de l’obra.

Més informació: