» Massalió CF

20 set. 17
Massalió passe de patir a dominar contra Quinto (2-4)

Derrota de l’equip del Matarranya, que va patir molt a la primera part. Quinto va fer dos gols, dos xuts al pal i se li va invalidar un gol. A la segona part, un Massalió valent va posar contra les cordes al líder de la categoria

04 oct. 16
Massalió cau contra un Sportin molt efectiu en atac (0-3)

L’equip del Matarranya continue progressant, però li falte gol i fer-se fort en defensa. L’Sportin va ser molt efectiu en atac i va convertir en gol la majoria d’ocasions que va tindre

24 abr. 16
Massalió fa mèrits per a sumar els 3 punts però la sort va acompanyar el Fuensport (1-3)

Els del Matarranya van fer un bon partit. A l’últim minut de la primera part, Santi va posar l’empat (1-1) d’un gran xut per tota l’esquadra. Sol començar la segona part, Massalió va fallar un penal. La victòria dels visitants va arribar al descompte

17 abr. 16
Derrota d'un Massalió correcte contra el Chiprana (4-1)

Derrota d’un Massalió correcte contra el Chiprana (4-1)

La falta de gol va tornar a castigar l’equip del Matarranya. La millor ocasió del partit, en (1-0), no va entrar. A la següent jugada Chiprana va posar el (2-0). El gol del Massalió va arribar als últims minuts

10 abr. 16
Massalió fa un gran partit, però li va faltar el gol (0-2)

Gran partit de l’equip del Matarranya, que va tindre bones ocasions per superar a un Calanda que va tirar d’efectivitat. El segon gol va arribar quan tot Massalió, porter inclòs, va anar a rematar un córner