» Polideportivo Cretense

24 abr. 16
Doble ració de futbol per al Cretense, que tampoc sume esta setmana

Dissabte va jugar els 17 minuts pendents del partit contra La Puebla. Queretes va plantejar un sistema ofensiu, però els visitants van matar a la contra. Derrota clara contra el Teruel Atlético a domicili (8-0)

17 abr. 16
Cretense té ocasions de gol però no puntue contra Lécera (0-2)

L’equip de Queretes va generar bones ocasions, però no va tindre la fortuna de cara a porteria que sí va acompanyar al rival. Dissabte es jugaran els minuts que falten contra La Puebla. Diumenge, un altre viatge a Teruel

10 abr. 16
Polideportivo Cretense cau contra el Next Level Teruel (2-0) i perd algun jugador més

Derrota del Queretes a la capital provincial, tot i fer un partit correcte i tindre bones ocasions per a sumar algun punt. Les lesions de Pistoles i Moral amplien la llarga llista de baixes del Cretense

03 abr. 16
Agressió, tangana i invasió de camp acaben en suspensió del partit del Cretense

El partit entre el Polideportivo Cretense i La Puebla de Híjar es va suspendre al minut 70 de partit en (1-2)

20 març 16
Victòria clara i dosis de moral per al Cretense (6-0)

L’equip de Queretes va obrir la jornada 29 de lliga, coincidint amb la celebració de la Fira del Vi i el Mercat Medieval. Els gols, de Manero (4), Moragrega i Noumory