Es crea la Comissió Organitzadora de l’Aplec 2010


_________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dimecres, 16 de setembre de 2009

El passat dissabte tenia lloc a Vilafranca una reunió per tal de crear la Comissió Organitzadora de l’Aplec dels Ports 2010, que correspon realitzar a Vilafranca. La reunió era convocada des de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Vilafranca i a la mateixa assistien més de 55 joves del municipi amb moltes ganes d’involucrar-se en l’organització de la 32ena edició de l’Aplec.

Del total de joves presents a la reunió, més de 40 persones entraven a formar part de la Comissió i un altre grup es presentava com a col•laboradors directes en les feines que es tinguen que realitzar, encara que no compten amb tanta disponibilitat de temps per a entrar a la Comissió, segons van explicar a la reunió. Es donava el fet de que un grup de joves, que no estaven presents el passat dissabte, tenen intenció també d’adherir-se a aquesta Comissió.

Segons apuntava el Regidor de Festes de l’Ajuntament de Vilafranca, Víctor Tena, “aquesta reunió es llançava com a punt de partida per a la formació de la Comissió de l’Aplec i ha estat un èxit total, donada la gran quantitat de gent que té ganes de participar en la organització de l’Aplec. A partir d’ara, la Comissió es reunirà de manera independent a l’Ajuntament per anar preparant la gran festa comarcal. L’Ajuntament recolzarà i donarà suport en quantes qüestions siguen necessàries i estarà en contacte permanent amb la Comissió”.

El proper dissabte 26 de setembre tindrà lloc la primera reunió de la Comissió de l’Aplec a l’edifici de la Llotja, on estava ubicada la Guarderia Municipal i començaran a valorar-se les primeres qüestions que ha d’afrontar amb vistes a l’Aplec 2010.