Portell, preparada per a la neu


___________________________
comarquesnord.cat, Portell
divendres, 6 de novembre de 2009

L’Ajuntament de Portell ha presentat la maquina multifuncions que han adquirit a través del programa de millora de l’equipament als municipis que va sol·licitar la Mancomunitat comarcal Els Ports al Portmader. En el cas de Portell s’ha adquirit una maquina que porta varis accessoris per tal de tenir varies funcions. Així és agranadora, però també netejadora de neu i saladora, un eina sens dubte necessària de cara al temps que anem i tenint en compte la situació del municipi, i la dificultat que el gel i la neu provoquen en els carrers de la població.

Aquest vehicle, amb els complements, ha tingut un cost de 40.000 euros. En la presentació s’oferia als veïns una demostració del funcionament de la mateixa, i lo cert és que han quedat ben satisfets d’una de les seves funcions, la neteja de carrers. La mobilitat de la màquina, i el seu reduït volum també l’ha fa idònia per a poder passar per tot el casc urbà de Portell. D’aquesta manera el municipi ha reforçat el seu equipament, i s’ha preparat per encara les primeres nevades i freds de l’hivern.

En aquest sentit l’alcalde de la població, Alvaro Ferrer, afirmava que ara caldrà augmentar les existències de sal, ja que en els magatzems municipals tant sols en tenen prou per encarar les primeres neus.

Més informació: | | |