Cauen en Morella els primers flocs de neu d’aquesta tardor

comarquesnord.cat . Morella . dilluns, 30 de novembre de 2009 .
Etiquetes: , , ,

Els primers flocs de neu de tardor han caigut sobre Morella. La precipitació ha anat precedida de pluja i en total s’han registrat dos litres per metre quadrat en l’observatori de la localitat. La precipitació ha estat acompanyada per vent i la neu no ha arribat a quallar. Els termòmetres s’han situat entre 0 i 7 graus i les prediccions per als pròxims dies apunten que aniran millorant les temperatures. Durant la jornada del dimarts, les temperatures patiran un lleuger augment de dos graus, però de cara al cap de setmana s’arribarà als 13 graus de màxima.

També a altres punts alts de la comarca s’ha vist la primera nevada de la temporada hivernal, com és el cas de Vilafranca, però el registre de precipitació encara ha sigut més escàs que a Morella.

. “Ahir ja vèiem les primers nevades al nord de Castelló”
La televisió pública valenciana, Canal 9, ha tingut que esperar al darrer dia del mes de novembre per tal de poder parlar de la neu i, per tant, de traure imatges de Morella i comarca. Els nostres pobles, poc habituals als informatius de Canal 9, sí apareixen cada any amb la caiguda de la neu, encara que hague estat una nevada mínima que no ha arribat ni a quallar.

Totes les mirades estan possades ara en el proper pont de la Constitució i la Purísima, on molta gent té previst vindre fins a les nostres comarques per tal de retrobar-se amb la família o visitar-nos turísticament. Uns sí volen veure la neu durant la seua estada, però d’altres prefereixen viatjar tranquils. I les previsions apunten a que seran aquests darrers els que guanyaran aquesta vegada: el cap de setmana hi ha risc de pluges, però les prediccions de l’Agència Estatal de Metereología apunten que no nevarà.

Més informació: | | |