Segona victòria a domicili del Pena-roja (0-1)


Etiquetes:

____________________________
Carlos Vives, Valdealgorfa
diumenge, 6 de desembre de 2009

Tarda assolellada, bona temperatura i terreny de joc en bones condicions per a la disputa de la jornada 9, aplaçat a aquest dimarts festiu, entre dos equips distanciats per cinc punts en la classificació.

El partit va començar amb domini local, amb bones internades per banda esquerra, buscant al seu Home més perillós,Juan Pablo, que entre la defensa i Enrique van poder desbaratar, fins que poc a poc, els visitants van anar trobant el seu mig del camp i amb ell, el partit se va quedar sense un dominador clar, el Pena-roja ho intentava buscant l’esquena dels defenses locals, amb ràpides jugades de Ionut,Javi o Dani, mentrés que el Valdealgorfa, el pase llarg per alta, sempre trobant-se amb dos mig centres defensius d’alçada, sense crear clares ocasions de gol. A poc d’arribar al descans i desprès de substituir a Juan Pablo, per lesió, Roberto rematava de cap, tras un córner amb la jugada més perillosa.0-0.

A la represa el Pena-roja va eixir més centrat i tocant la pilota al mig camp, amb ràpides triangulacions, mentres que els locals poc podien fer, davant d’una defensa molt bén plantada. Desprès d’una pilota centrada a l’àrea, el porter local i Chec, salten fora de l’àrea menuda, quedant-se els dos al terra i Claudio, que acaba d’eixir, per Iván, aconseguia el 0-1. El gol va ser molt protestat pels locals, que ho intentavan amb pilotes buscant al davanter, amb una d ‘elles, l’ àrbitre, assenyala penalty, que els locals envien fora. El Valdealgorfa en més cor que futbol, ho van intentar, però sempre se van trobar un Pena-roja ben plantat i molt segur en defensa, que se va tancar, en deu homes per expulsió de Dani, intentant buscant la sentència amb una contra, però el marcador ja no se va moure.

Segona victòria a domicili per als del Matarranya en un partit molt disputat i amb un àrbitre molt protestat per part local.

C.F. Pena-roja : Enrique, Carlos , Iván (Claudio), César, Màrio ; Victor T., Chec , Ionut, Ciro, Dani i Javi (Nábil) .

Més informació: