Pena-roja sume la segona victòria consecutiva i es manté líder de grup

comarquesnord.cat, Matarranya
» diumenge, 26 de febrer de 2012

Lo Pena-roja va firmar una treballada victòria al camp del complicat Sástago gràcies a un solitari gol de Javi (0-1). Tot i això, l’equip del Matarranya va oferir una de les millors versions d’esta temporada durant la primera part, tocant la pilota i creant molt de perill, i podent anar-se’n al descans amb un resultat molt més còmode. A excepció de dos bones parades d’Enrique, lo Sástago no va posar més perill a la porteria visitant. Per contra, los de Laris i Vinya van fer uns 25 minuts finals de la primera part excel·lents, amb diverses ocasions de gol, un gol legal anul·lat i l’únic gol que va pujar al marcador. A la represa, i buscant més les contres, lo Pena-roja va saber controlar el partit i noquejar al rival, que va perdre la paciència en més d’una ocasió i va acabar amb 10 hòmens. Lo desenllaç, dos victòries en dos partits que mantenen al Pena-roja a l’alt de la classificació.

Segons va destacar José de Laris, primer entrenador del Pena-roja, “va ser un gran partit per part del Pena-roja i un resultat curt. Vam fer un gran partit, los jugadors ho van donar tot i estic molt orgullós de l’equip”. A més, Laris va defensar que “vam fer una primera part molt bona, de lo milloret d’esta temporada, i uns 25 minuts finals brutals. Vam fer un gol possiblement legal que no va pujar al marcador. Però encara així vam tindre més ocasions de gol”. De cara a la segona part, “vam esperar al rival al darrere”. Encara així, “vam tindre tres o quatre ocasions clares de contracop i l’equip va estar molt ben col·locat i donant moltes ajudes”. Pel que fa al rival, Laris va apuntar que “només van tindre una ocasió que Enrique va traure molt bé”. A banda d’això, va qualificar el Sástago, com equip que té un parell de jugadors una mica marrulleros. Tot i això, Laris va defensar que “jo em quedo amb los meus jugadors, que van fer un molt bon partit i que el resultat hagués pogut ser perfectament d’un 0-3 o 0-4”.

De cara a la pròxima jornada, Pena-roja jugarà a casa davant del Samper de Calanda, un rival que ‘a priori’ sempre se li ha donat bé a l’equip del Matarranya. Laris va destacar la importància d’este partit, ja que una tercera victòria consecutiva posarie molt de cara les aspiracions a jugar les semifinals de Copa. Amb esta victòria, Pena-roja es manté al més alt de la classificació, empatat a 6 punts i a gols amb l’Alcanyís.