Valderrobres sume la segona victòria consecutiva a domicili (1-4) i es pose a 1 punt de l’ascens


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Matarranya
» diumenge, 27 de novembre de 2011

Valderrobres va sumar este cap de setmana la segona victòria consecutiva fora de Sant Roc i d’esta forma se consolide a la 5ena posició, a només 1 punt de les posicions de lligueta d’ascens. A més, los de la capital del Matarranya van fer un excel·lent partit davant d’un Valdealgorfa que va acabar el partit amb 9 jugadors per reiterades protestes a l’àrbitre. Finalment, Valderrobres se va emportar un partit (1-4) que hagués pogut suposar una golejada d’escàndol si l’àrbitre no arribe a anul·lar dos gols que els del Matarranya consideraven legals i els davanters visitants no arriben a perdonar les ocasions que van tindre de cara a la porteria del Valdealgorfa. L’important, però, és la victòria dels del Matarranya, que estan a només un punt del Calanda i ja toquen pràcticament amb los dits eixa 4ta plaça que garanteix la lliga d’ascens a Preferent.

Segons va explicar l’entrenador del Valderrobres, Manuel Bel, “vam dominar el partit del principi al final, i haguérem pogut ser molt més gols perquè es va perdonar molt i l’àrbitre va anular dos gols que jo crec que eren gol”. Al descans “ja anàvem guanyant 0-3 i ja ere hora de tindre un partit així”. L’entrenador del Valderrobres va detallar que ara “s’ha agarrat molta confiança, van tindre minuts tots los jugadors que anaven convocats, i el partit se va acabar amb lo 1-4”. Pel que fa al rival, Bel va defensar que “lo Valdealgorfa va protestar molt a l’àrbitre i es va auto-expulsar a dos jugadors”. Amb esta victòria, lo Valderrobres sume 7 punts de 9 possibles a esta segona volta, un balanç molt positiu si se tenen en compte les punxades del Calanda a Queretes i a Teruel. “Ja vaig dir que la segona volta havie de ser mot bona i que no hi havie marge d’error”, va subratllar l’entrenador del Valderrobres. A més, Valderrobres arribe al partit del Teruel B en lo seu millor estat de forma. I en este sentit, Bel va apuntar que “és un rival molt difícil, però l’equip està molt ben assentat, s’ha puntuat tres jornades seguides i s’ha agafat una molt bona dinàmica”.

Amb esta victòria, lo Valderrobres sume 17 punts i li retalle 4 punts al Calanda amb només tres jornades, tenint-se en compte a més que els del Baix Aragó encara han de passar per l’estadi de Sant Roc. La pròxima jornada, Valderrobres i Teruel B se veuran les cares en un enfrontament brutal.

Més informació: