“Rei o Bufó?”


Etiquetes: ,


___________________________
comarquesnord.cat, Morella
dissabte, 19 de desembre de 2009

Creu Roja de la Joventut ha portat a terme aquest dissabte a Morella la segona edició de les Jornades “Rei o Bufó…tú tries”. Aquestes jornades, encaminades ha conscienciar a la joventut dels efectes que l’alcohol provoca en els nostres sentits, han començat al Casal Jove on els més joves han tingut l’oportunitat de preparar-se còctels sense alcohol, experimentar amb unes ulleres especials que reproduïen l’efecte d’anar begut, lo complicat que es, fins i tot, caminar. En les mateixes ulleres podien comprovar com no hi havia manera de conduir, en play station, sense tenir un accident.

Les activitats continuen per la nit en la zona d’oci nocturn de la ciutat de Morella. Els voluntaris de Creu Roja porten a terme controls d’alcoholèmia i ofereixen informació. A més, amb la col•laboració dels pubs i discoteques de la localitat, proposen begudes divertides sense alcohol.

La campanya “Rei o Bufó…tu tries” incideix en varies qüestions fonamentals: que cadascú té que prendre la decisió del que vol beure, que s’assimila millor la beguda si abans es menja alguna cosa, que el alcohol no es cap afrodisíac, que ens desinhibeix però disminueix la potencia sexual, i sobre tot que si hem de conduir no beguem. L’eslògan es clar: si vols ser el Rei de la festa, el alcohol no és la millor manera, perquè ens farà se el bufó i el pesat.

Més informació: |