La neu, reclam turístic a pesar dels problemes a les carreteres

comarquesnord.cat . Morella . diumenge, 10 de gener de 2010 .
Etiquetes: ,

La gran nevada ha deixat imatges impressionants i s’ha convertit també en un bon reclam pels amants de la neu que este cap de setmana no han pogut resistir-se a desplaçar-se fins a la comarca dels Ports per gaudir de la neu. Moltes persones van aprofitar la milloria climatològica del diumenge per arrimar-se a la nostra comarca. Les principals vies d’accés a la comarca estaven prou netes i no presentaven massa dificultats.

Així la major accessibilitat a la localitat i la recuperació meteorològica ha fet que Morella s’omplira de turistes durant la jornada del diumenge. En els llocs on es podia aparcar en l’Alameda, hi havia gran quantitat de vehicles.

Els visitants van poder gaudir d’imatges de postal. L’augment de les temperatures, va deixar imatges precioses. El passeig de l’Albereda oferia als aficionats a la fotografia impressionants instantànies. Per a molts el propi passeig ja era una gran pista per a practicar amb els trineus i d’altres modalitats esportives lligades a la neu. Al passeig de l’Albereda el vent va provocar la formació de grans ventisquers, conformant muntanyes de neu.

El turisme que es va arrimar fins a Morella va estar de famílies senceres que no van voler perdre l’oportunitat de gaudir d’esta gran nevada. La major part dels visitants anaven ben equipats i fins i tot preparats amb els equips d’esports de neu. El passeig de l’Alameda era un veritable parc temàtic de neu, oferia totes les possibilitats, des de la pràctica d’esports de neu fins a jugar senzillament, tirant bolades, fent túnels, … de neu hi havia suficient per a deixar volar la imaginació.

Un altre espai molt visitat pels turistes va estar el Pla dels estudis, que presentava una imatge idíl·lica. Des del mirador de la Torre del Rei també es podia comprovar la magnitud de la nevada. La Plaça Colon era un altre dels marcs preferits dels més joves. A més a més dels jocs habituals, com els gronxadors o el tobogan, ara la neu era un atractiu per sí mateixa. Els lleons de la popular font de la plaça Colon contemplaven gèlids l’espectacle.

Passejar pels principals carrers de Morella també era tot un espectacle. Vore el carrer porticat amb neu era tot un atractiu. El fred i la neu també han deixat imatges impressionants amb candelers per nombrosos balcons o teulades.

. Fotogaleria . “La neu turística”

Més informació: |