Haití serà el municipi 136 de la província de Castelló gràcies a la cooperació castellonenca


__________________________________
comarquesnord.cat, Castelló de La Plana
divendres, 5 de febrer de 2010

El diputat de Benestar Social, Rubén Ibáñez, ha participat aquest dimecres en la reunió del Comitè Permanent d’Acció Humanitària de la Comunitat Valenciana, que ha contat amb la presència del president de la Generalitat, Francisco Camps. En aquest fòrum solidari s’ha acordat que la cooperació castellonenca consistirà a delimitar una zona d’Haití, bé una ciutat, bé un poble, per a actuar de forma permanent en la seua reconstrucció.

Rubén Ibáñez ha destacat que “en la pràctica, anem a tractar a aqueixa zona com un municipi més de la província de Castelló, la solidaritat de tots els castellonencs farà que la província tinga 136 municipis en lloc de 135. Considerem molt important l’actuació en l’emergència i vam animar a les entitats i col·lectius socials de Castelló que s’unisquen a aquest projecte perquè a Haití haja un tros de la nostra província”.

El passat 16 de gener, la institució provincial, a través del Comitè Permanent d’Acció Humanitària de la Comunitat Valenciana, va anunciar que anava a canalitzar per mitjà de les oenegés Creu Roja, Farmacèutics Mundi i Intervenció i Ajuda d’Emergències una aportació inicial de 23.000 euros. Una quantitat que s’incrementarà en les pròximes setmanes, a mesura que es coneguen noves necessitats, tant a nivell de recursos per a la població com pel que fa a infraestructures i comunicacions.

Més informació: | | |

1 comentari

  1. açò si que es una prova de solidaritat!!
    volen tractar a un municipi d’Haití de la mateixa manera que tracten als municipis de la nostra provincia.
    Si jo fora Haitià li diria a Don Carlos “no, no, no cal! que ja estem prou malament!”.
    Ánim Haití!!