‘Pinxo”, segon de la lliga social de Castelló de Ciclisme

________________________
comarquesnord.cat, Morella
dilluns, 16 de març de 2010

El ciclista morellà Jorge Amela ‘Pinxo’ ha tingut un cap de setmana molt intens. El dissabte es desplaçava fins Sabadell per disputar la primera carrera important de la temporada, l’inici de les proves de la categoria Élit-sub23 de la que ell forma part. Va ser en el marc del XXXIX Trofeu Joan Escola que va comptar amb un recorregut de 105 quilòmetres. Prenien eixida uns 100 ciclistes, dels quals aplegaven a la meta 55 ciclistes, finalitzant Pinxo en el 41è lloc, l’únic del seu equip, el Benicàssim FIB-LUK que ho va fer. El morellà completava la prova a nou minuts del guanyador, José Belda, el mateix que guanyava l’any passat la clàssica prova Vila-real – Morella.

El diumenge, Amela tornava a la província per disputar la darrera prova de la III Lliga Social de Castelló. Es tractava de la setena carrera que va tenir lloc a Vila-real. Jorge Amela va entrar en el grup capdavanter, acabant al esprint final en el lloc 31è. El més significatiu va ser que Pinxo finalitzava segon del global de la Lliga Social en la categoria élite.

Nova cita el diumenge 21

Aquest diumenge, 21 de març, el ciclista morellà participarà en una carrera molt dura, el Gran Premi de Primavera a Ontur (Albacete), una cursa amb 160 quilòmetres de recorregut.