Martínez inaugura la depuradora de La Pobla de Benifassà


Etiquetes:


__________________________________
comarquesnord.cat, La Pobla de Benifassà
divendres, 9 d’abril de 2010

El president en funcions de la Diputació de Castelló, Francisco Martínez, ha inaugurat aquest matí una Estació Depuradora d’Aigües Residuals (EDAR) a la Pobla de Benifassà. Les obres, que s’emmarquen en l’II Pla de Depuració que porta a terme la institució, han suposat una inversió de 729.000 euros. Les obres han consistit en l’execució d’una Estació Depuradora d’Aigües Residuals i d’un col·lector general, així com d’un pou de bombament.

Les instal·lacions permeten l’adequat tractament de les aigües residuals, garantint les condicions d’abocament a la llera pública d’acord amb la normativa vigent. L’actuació es completa amb la pavimentació del camí per on discorre el col·lector i de l’accés final a la EDAR, urbanització de la parcel·la creant zones de vials, voreres i jardí, construcció d’una caseta de control amb zona d’oficina, lavabos i magatzem separada, arqueta i caseta de presa de mostres, equip de reutilización d’aigua, així com l’escomesa elèctrica en baixa tensió al pou de bombament i a la depuradora, i l’escomesa d’aigua potable.

El president en funcions, acompanyat de l’alcalde Víctor Gargallo, ha destacat la importància de l’II Pla de Depuració que “permet a municipis menuts com sa Pobla, que té 100 habitants, disposar d’unes instal·lacions modernes i adequades a les necessitats i demandes de la població”. Martínez ha afegit que “la diputació sempre aposta pels menuts i mitjans municipis i ho demostra dia a dia amb les innombrables obres que realitza en tota la província. Els veïns són especialment sensibles a instal·lacions com les depuradores per tractar-se d’una demanda bàsica i de salubritat dels municipis”.

Més informació: