Martínez inaugura la depuradora de Castellfort


________________________
comarquesnord.cat, Castellfort
dimecres, 21 d’abril de 2010

El president en funcions de la Diputació de Castelló, Francisco Martínez, ha inaugurat aquest matí l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals (EDAR) de Castellfort. L’actuació s’emmarca en l’II Pla de Depuració impulsat des de la institució provincial. Les obres han suposat una inversió de 452.600 euros i han consistit en l’execució d’un pou de bombament, d’un col·lector general i d’una Estació Depuradora d’Aigües Residuals, amb el que s’aconsegueix l’adequat tractament de les aigües residuals, garantint les condicions d’abocament a la llera pública, d’acord amb la normativa vigent.

L’actuació es completa amb la urbanització de la parcel·la creant zones de vials, voreres i jardí, la construcció d’una caseta de control amb zona d’oficina, lavabos i magatzem separada, arqueta i caseta de presa de mostres, equip de reutilización d’aigua, barrat de la parcel·la, enllumenat, conduccions, emissari, bombes, equips i quadre elèctric, pavimentació del camí d’accés, així com d’una escomesa elèctrica en mitja tensió i una escomesa d’aigua potable.

El president en funcions ha assegurat que “des de la institució s’està realitzant un important esforç per a dotar als municipis més menuts de la província d’estacions depuradores”. Martínez entén que “es tracta d’una important inversió en unes instal·lacions que són altament demandades pels veïns de les diferents comarques i la diputació, com ajuntament d’ajuntaments, no pot quedar-se al marge”.

Més informació: |