El Castelseràs goleja a un Pena-roja motivat per les darreres victòries

_________________________
Carlos Vives Antolí, Pena-roja
dilluns, 03 de maig de 2010

Jornada 31 de la lliga, on el Pena-roja motivat per la última victòria a casa, visitava el sempre difícil camp del Castelserás, ben situat a la vuitena posició. El terreny de joc del Santo del Ángel en perfectes condicions i en una pluja persistent durant tot el matx.

El Pena-roja ben situat sobre el camp va eixir a fer una partit molt seriós en defensa i buscant la contra. El joc als primers minuts es traduïa a una bona lluita al mig del camp, ja que les defenses s’imposaven constantment als davanters. Una falta xutada des de la frontal per Manolin va ser el xut més perillós, mentrès Àlex tenia a les seues botes el primer gol, desprès de una indecisió entre el porter local i la seua defensa. A poc per al final, un centre-xut per banda dreta, sorprenia a Víctor i posava el 1-0 al marcador, tot just abans del descans.

A la represa el Castelserás va eixir molt posat en resoldre el matx, i desprès d’una badada en defensa, els locals augmentaven el marcador. Un minut desprès i en un xut molt escorat a la banda, els locals posaven el 3-0, golás.

En poc minuts el Pena-roja veia com li canviava el guió i s’enduia massa gols en un vist i no vist. En una falta no senyalada al lateral dret del conjunt visitant, el Castelserás posava el definitiu 4-0, les protestes pel gol, deixaven als visitants en deu homes i el partit es va quedar en un anar i tornar, on els locals intentaven augmentar la golejada i els del Matarranya maquillar el marcador.