Martínez inaugura la depuradora i mur de contenció d’Ares


________________________________
comarquesnord.cat, Ares del Maestrat
dijous, 6 de maig de 2010

El president en funcions de la Diputació de Castelló, Francisco Martínez, ha inaugurat l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals (EDAR) d’Ares del Maestrat. L’actuació s’emmarca en l’II Pla de Depuració impulsat des de la institució provincial.

Les obres han suposat una inversió de 466.803 euros i han consistit en l’execució d’una Estació Depuradora d’Aigües Residuals i col·lector general i pou de bombament, amb el que s’aconsegueix l’adequat tractament de les aigües residuals, garantint les condicions d’abocament a la llera pública d’acord amb la normativa vigent. L’actuació es completa amb l’execució d’un mur de contenció en el camí d’accés, formació del tram final del camí, urbanització de la parcel·la creant zones de vials, voreres i jardí, construcció d’una caseta de control amb zona d’oficina, lavabos i magatzem separada, arqueta i caseta de presa de mostres, equip de reutilización d’aigua, barrat de la parcel·la, enllumenat, conduccions i quadre elèctric, així com escomesa elèctrica subterrània en baixa tensió, i escomesa d’aigua potable.

El president en funcions ha assegurat que “des de la institució s’està realitzant un important esforç per a dotar als municipis més menuts de la província d’estacions depuradores”. Martínez entén que “es tracta d’una important inversió en unes instal·lacions que són altament demandades pels veïns de les diferents comarques i la diputació, com ajuntament d’ajuntaments, no pot quedar-se al marge d’aquestes legítimes demandes”.

Més informació: | |