LA FALSA: “Volem TV3”

Joan Carles Marcobal . 9 de maig de 2010 . 6 comentaris
Etiquetes: , , ,

Que ens perdonen per ser díscols els que manen des del ‘règim’ de la Generalitat Valenciana però al País Valencià en som molts els que volem veure TV3. Canal 9 també, com que no estem en contra de que es puga veure qualsevol canal de televisió, per això volem veure TV3. Com si d’una república ‘bananera’ es tractés –Hugo Chávez així ho fa- en determinades retransmissions el govern valencià obliga a tancar les emissions de la televisió catalana.

A bona part de la nostra província no es va poder veure el partit de semifinals de Champions entre el Barça i l’Inter de Milà. Ens obligaren a veure la ‘seua’ televisió Canal 9, la del ‘règim’, a l’igual que fa unes dècades totes les ràdios espanyoles estaven obligades a connectar amb Ràdio Nacional, la del ‘règim’, per emetre els seus informatius oficials, els del ‘règim’. La televisió moderna ens permet veure canals de bona part del món així com de l’estat espanyol, en algun lloc he vist la televisió de les Illes Canàries, per posar-ne un exemple, però no podem veure la televisió de la comunitat veïna.

Crec que és trist que en el món de la globalització no puguem veure, si és el nostre desig, la televisió de Catalunya però, penso personalment, també ha de ser trist i frustrant per als professionals periodistes de la Televisió Valenciana saber que aconsegueixen audiència a costa de silenciar i apagar els canals de la competència. La competència sempre estimula i fomenta en cada persona la seua capacitat professional i personal.

Més informació: | | |

/span> comentaris

  1. si no sabes torear.. enllaç al seu comentari

    senyor marcobal vosté tan entés com sempre, el que fà TV3 a Canal 9 no és més que competècia deslleial, com ja ens té més que acostumats, va parlant del que no sap o el que no ens diu i es que per exemple, els drets de la retransmissió de la Fórmula 1 o els del futbol a la Comunitat Valenciana els té Canal 9, pels quals hem pagat tots els valencians i els que impedeixen que TV3 es puga vore a la nostra terra.

    Si vosté es fixa vorà com per les plataformes digitals que arriben a les nostres terres es pot vore el Canal Canarias, però si passa de canal també vora el TV3 internacional, en el que no es retrasmet ni el futbol, ni la Formula 1, ja que no és legal perque a cada territori, qui paga mana.

    Abans d’acabar, m’agradaria afegir que no estic en contra de la visualització de TV3 al nostre territori, més bé al contrari, m’encanta TV3 i vore com s’enfaden davant el progrés de la nostra Comunitat; però també m’agraden altres canals i per això demano la liberalització del sector, a l’igual que en les ràdios, per a poder sentir i vore el que en vinga en gana.

    Jo també vull vore LibertadDigital TV o esradio i no puc, o poder sintonitzar altres canals amb els que compartim llengua, com son Telemadrid o CanalSur.

    Sense més

  2. Jo també estic a favor de poder veure tv3 al país valencià, però comprenc i veig totalment normal que els partits al país valencià sols es puguen vuere pel canal que ha pagat pels drets per fer-ho.

    Mesclar ambdues reclamacions, l’emissió del canal i l’emissió també de les retransmissions deportvies, a més a més d’absurd en pareix contraproductiu.

  3. Sr. Marcobal, oï que em permet unes reflexions?

    Fa uns mesos que en Catalunya podíem veure C9. I dic podiem perquè ara és impossible. Ara nomès podem veure TVV internacional. Sense poder veure tampoc la lliga en llengua valenciana (o catalana amb accent valencià).

    Però quina serà la seua sorpresa, quan li diré que els mesos que varem disfrutar de C9, els dissabtes a la nit la senyal s’enfosquía sent imposible també veure el futbol per C9 .

    Que vergonya els professionals de Tv3 que feïen el mateix que els seus col.legues valencians.

    Ja sé que és molt dificil sortir a lliço moral per setmana, però no estaria de més informar-se un poc abans d’acusar ningú.
    Tampoc està de més emitir opinions basades en fets contrastats o almenys veraços.

    Res més

    Salutacions.

  4. Perquè convertim açó en un tema polític? Si soc del PP vull Canal 9, si sóc progre, vull TV3… Me recorda al “fue ETA” o “fueron los islamistas”. Als Ports volem veure TV3 com hem vist sempre, i com els progres també miraven quan governava Lerma. I si el problema es el futbol, que el pasen per Intereconomia, que a mi tan se m’en fot.

  5. jofre, de benicarlo enllaç al seu comentari

    Mes igual que es puga vore tv3 al pais valencia, pero me dona una mica de rabia que els cuatre renegats utilitzen haixo per a menysprear Valencia i la seua cultura confundinla amb la catalana.(No en esta web , si no en unes altres).

  6. Joan Carles Marcobal enllaç al seu comentari

    Gràcies a tots amics per enriquir el debat. Vos ho dic per ací perquè vosaltres sabeu qui soc jo però jo és que no sé qui sou vosaltres. Una forta abraçada.