Morella albergarà el I Festival de Música Electrònica Moremix


Etiquetes: , ,

__________________________
comarquesnord.cat, Morella
dijous, 3 de juny de 2010

Morella es prepara per a albergar el primer Festival de Música Electrònica Moremix 2010. Es tracta d’un esdeveniment que reunirà als millors Djs nacionals i internacionals d’aquest tipus de música. L’Ajuntament de la localitat col·labora amb els organitzadors per mitjà de la cessió de l’Espai Firal .

El regidor de festes Rhamsés Ripollés destaca la “originalitat de la iniciativa, que no és molt típica en el nostre municipi”. A més, afegix que “en el moment en el què els organitzadors van proposar l’esdeveniment, vam acceptar, ja que és una forma d’ampliar la nostra oferta, atraure visitants i sense que supose cap despesa addicional”. Ripollés explica que “és important continuar realitzant activitats en el municipi, però d’una forma més eficient”. L’edil també assegura que “estem treballant amb altres propostes d’activitats de diversos tipus i fórmules, que com ésta, són massa econòmiques per al municipi”.

Els Djs que participaran en el Festival són Dj.D, Dj. Piwi, Javi Boss, Javi Aznar, Dj. Ogalla, Dj. Craker, Dj. Doc, Dj. Masxi, Isis Control, Dj. Parisete, per a la jornada del divendres i, Dj. Tronic, Bassdrum Project, Dj. Thomas, Dany BPM, Dj. Sáez, Dj. Mezo i Dj. Craker, per a la de dissabte. Els organitzadors comercialitzen les entrades de forma individual o per mitjà d’un abonament que serveix per als dos dies. Les entrades tenen un cost de 12 euros per a un dia i de 18 per als dos.

Més informació: | |