Comarquesnord.cat bat nous rècords aquests Bous de Sant Roc

______________________
comarquesnord.cat, Morella
divendres, 20 d’agost de 2010

Comarquesnord.cat ha batut, durant la setmana dels Bous de Sant Roc de les Festes de Morella, nous rècords en la seua curta vida. Nascut el 15 de setembre de 2009, comarquesnord.cat s’ha convertit en el diari digital de referència de la zona de confluència entre el nord de la província de Castelló i el sud de Terol. Durant aquesta intensa setmana, on s’ha ajuntat el final de les festes vilafranquines amb el dies grans de les morellanes, comarquesnord.cat ha arribat a sumar, en menys d’un any de vida, un total de 225.000 pàgines vistes i pràcticament 23.000 usuaris únics absoluts.

L’èxit d’aquesta setmana han estat els diferents vídeos que s’han anat penjant dels actes més destacats de les Festes de Vilafranca i Morella. Les imatges, procedents de nord·la televisió comarcal, han pogut ser vistes -en ocasions- abans per internet que per la televisió. És el cas dels ‘encierros’, que han esdevingut un gran èxit, sobretot aquells més polèmics i que només es podien seguir sencers pel desplegament de càmeres televisives. D’aquesta manera, l’encierro de dijous ha estat vist per vora 250 persones en menys de 24 hores.

Durant la setmana, comarquesnord.cat ha servit als usuaris diferents vídeos que han sumat més de 1.100 visites en només set dies, rècord absolut comparat amb les 263 visites de la setmana passada o les 330 de l’anterior.

La neu continua líder
En quant a visites, l’èxit dels vídeos de les festes dels nostres pobles i la resta de la informació festiva ha estat notable, però encara no s’ha batut el rècord de vora 2.000 visites en 24 hores al que comarquesnord.cat va arribar el divendres 8 de gener de 2010 en el que la gran nevada que va colapsar les nostres comarques encara ostenta el rècord de visites en un sol dia.

Més informació: | |