Ximo Puig afirma que els Pressupostos de la Generalitat “estan protagonitzats per la inacció, ineficiència i falta d’idees del Consell”


comarquesnord.cat, Morella
divendres, 29 d’octubre de 2010

L’alcalde de Morella, Ximo Puig, ha mostrat el seu descontent amb els Pressupostos Generals de la Generalitat Valenciana i ha valorat com a cíniques les paraules del president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra.

Respecte als pressupostos, Puig assevera que “Castelló no existix per a ells i, el cas de la comarca dels Ports és insultant”. L’edil afirma que “la inacció, ineficiència i falta d’idees del Consell, paralitzen els pressupostos”. A més, afegix que “esta setmana s’ha posat de manifest en les Corts la falta de voluntat del Partit Popular amb la Comarca, al no recolzar una moció per a la creació d’un pla d’ocupació”. Puig també recorda que les principals reivindicacions de Morella no figuren en els pressupostos, com la SAMU, el Centre de Salut Integrat, el Colomer-Zurita, el Mudim o l’Hotel de la Fàbrica Giner.
Resposta a Carlos Fabra

Puig afirma que l’AVE “serà una realitat gràcies al Govern socialista i connectarà en un parell d’hores Castelló i Madrid. Es a dir, un temps molt menor que el que costa anar en transport públic de Morella a Castelló, que sí que és responsabilitat de la Diputació i de la Generalitat”.
Per a Puig, “Carlos Fabra és tan ineficient o més que els Pressupostos de la Generalitat”. Segons ell, “la Diputació hauria de treballar pels interessos dels ciutadans i no protestar tant”.

Ximo Puig critica la inacció, tant de la Diputació com de la Generalitat, en algunes infraestructures importants per a la localitat. L’alcalde subratlla que “la falta de decisió de traure a concurs dos hotels -Cardenal Ram i Fàbrica Giner-, fa que hàgem perdut vint-i-cinc llocs de treball”. Respecte al Mudim, Puig recorda que “el temps demostra que la Diputació té una clara obsessió d’arrabassar els immobles als morellans, ja que després de quinze anys, l’única cosa que han fet ha sigut destrossar l’hotel i no fer res més”.

L’alcalde també recorda l’estat de l’edifici Colomer-Zurita, en el que “eixa obsessió per impedir a l’Ajuntament de Morella gestionar els immobles dels morellans, ha portat a desperdiciar una subvenció d’un milió d’euros per a la seua rehabilitació i, ara, la Diputació no té ni pressupost, ni projecte, ni idees, ni res”.

Més informació: | | | | | |